Doğru Kodlamanın Seo Üzerine Etkisi

Doğru Kodlamanın Seo Üzerine Etkisi

Profesyonel bir pazarlama alanı oluşturmak isteyen satıcılar, dijital çağdaki doğru kodlamanın SEO etkisini göz ardı etmemeli. Özellikle pazara yeni giriş yapmak isteyen pazarlama ekipleri, başarılı bir SEO kampanyası başlatmadan önce bazı detayları bilmesiyle sektörde avantaj sahibi olabilir. Doğu SEO’yu yaratabilmeniz için aklınızdan çıkarmamanız gereken birkaç nokta bulunur. İşletmeniz için anahtar sürücü olarak SEO’ya yatırım yapmak çok akıllıca olmayabilir. Google’ı kontrol altına alamazsınız ancak kendi siteniz için yapabileceğiniz her şey sizin elinizdedir. Siteniz içerisinde yer alan içeriklerin web tarayıcıları tarafından nasıl okunduğu önemli bir detaydır.

SIRALAMANIZI OLUMSUZ ETKILEYECEK SEO HATALARINDAN KAÇININ

Web sitenizi doğru bir şekilde kodlamak en önemlisidir. Düzgün kodlanmamış bir web sitesi, arama sıralamasını olumsuz etkileyebilir. Belki sıralama ve kodlama arasında doğrudan bir ilişki bulunmaz ancak olumsuzluklara sonuç olabilir. Google, ticari ilişkilerinizi güçlendirmenize yardımcı olabilir. Web sitelerinin çoğu kusurlu kodlar ile tasarlanmıştır. Dikkat ederseniz kendini geliştirmemek için direnen bu sitelerin birçoğu zamanla silinir. Siteniz için yapabileceğiniz bazı SEO Hataları:

Flash Kullanmayın: Son yıllarda HTML5, Flash’ın yerini almaya başladı. Chrome gibi popüler tarayıcılar bile aşamalı olarak Flash’ı kaldırmışlardır. Kötü güvenlik riskleri yaratmasının yanında SEO çalışmalarını da olumsuz etkileyebilmekte.

Iframe Eklemeyin: Arama motorlarının birçoğu Iframe içeriklerini okumaz. Haliyle aramalarda gözükmemenize sebep olur.

Çerçeve Ekleme: Çerçeveler de Irame’e benzer bir soruna sebep olabilir. Çok fazla çerçeve eklemek arama motorlarında boş bir site olarak görünmenize sebep olabilir.

Google Analitik Kod Eklememek: Web sitenizdeki ziyaretçi takibi yapabilmeniz için sayfaların başlığına analitik kodu ekleyebilirsiniz.

Ek olarak: Tüm bunlara ek olarak, Tercih edilen bir alan seçme, saldırıya uğramış kodlardan uzak durarak, çok fazla kod kullanmamak, içerikleri gizlememek gibi püf noktalarıyla SEO hatalarından uzak durabilirsiniz.


seo doğru kodlama seo hataları

Limon Creative

Limon Creative

Firmamız profesyonel ekibi ile müşterileri için kurumsal Rize web tasarım ve web dünyası ile ilgili daha birçok alanda hizmet vermektedir. Dijital dünyada bulunan herkes dijital dünyanın istek ve ihtiyaçlarını bilemez. Etkili ve aktif olabilmek için profesyonel destek alınmalıdır.

E-Ticaret 'de Yoksanız Ticarette yoksunuz

E-Ticaret 'de Yoksanız Ticarette yoksunuz

Limon Bilişim e ticaret yazılımları firmanızın tanıtımını, reklamını yaparak ürün satışı gerçkleştirmenizi sağlayan, bir online alışveriş sitesinde olması gereken her türlü özelliğe sahip yazılımlardır. Sadece size özel çözümler sunan sanal mağazanızın tasarımı da size özeldir.

E-Ticaret Hizmetimiz