Blog

Son Paylaşımlar

Web Tasarım, Google, Sunucu ve Seo

Çağa ayak uydurmak her firmanın yapması gereken bir şeydir. İçinde bulunduğumuz çağ internet çağı olduğu için artık firmaların web sitesi olmaması çok sıklıkla karşılaşılan bir durum değildir. Markayı doğru bir şekilde temsil edecek, firmayı ve ürünlerini tanıtacak bir internet sitesi her şirketin elzem ihtiyaçlarındandır.Peki bu site Google'da nerede olmalı, Seo çalışması nasıl yapılmalı ve Google'ın ticaret hayatımıza etkisi nasıl geliştirilmeli ?

Web Tasarım ve Grafik Tasarım İlişkisi

Grafik tasarım, logo ve web tasarım arasında asla ayıramayacağımız, bütünlüğünü bozamayacağımız bir ilişki söz konusudur. Web tasarım, grafik ve logo tasarım aynı çerçevede değerlendirilip, tek perspektifte ele alınmalıdır.

Rize Web Tasarım , Sosyal Medya ve Seo İlişkisi

Farklı sektörlerde çalışan şirketler günden güne müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmaktadırlar. Rekabet ortamının kaliteyi ve gösterilen özeni arttırması sonucunda firmalar kendilerini geliştirmek için yeni yollar aramaktadırlar. Bu yolun üzerindeki en önemli duraklardan bir tanesi de şirketin kalitesini yansıtacak bir internet sitesine sahip olmaktır. 

Web Tasarım Nedir ?

Web tasarım işleri, kurumları, kuruluşları ya da kişileri tanıtmak için gerçekleştirilen web sitelerinin kodlanması, düzenlenmesi ve sonrasında internette yayınlanmasını sağlayan çalışmalara verilen isimdir.

E-Ticaret Sunucu ve SSL Güvenliği

E-Ticaret siteleri ilk olarak ortaya çıktığında, sunuculardaki güvenlik eksiği ve benzeri durumlardan ötürü birçok kullanıcı tarafından kuşkuyla karşılandı. Nitekim bu kuşkular yersiz değildi ve zamanla ortaya çıkan sorunlar SSL güvenliğinin önemini degözler önüne serdi. 90’lı yılların ortalarında başlayan

E Ticaret ve Doğru Kodlamanın Önemi

İşletmenizin e-ticaret sitesini kurmayı hedefliyor olabilirsiniz. Burada, e-ticaret ve doğru kodlamanın önemi ilk sırada geliyor. Her şeyden önce, kullanacağınız altyapının güvenilir olmasına özen göstermelisiniz. E- ticaret sitenizi dilerseniz kendi imkanlarınızla kurabilir, dilerseniz sitenizi özel olarak tasarlattırabilirsiniz.

Doğru Kodlamanın Seo Üzerine Etkisi

Profesyonel bir pazarlama alanı oluşturmak isteyen satıcılar, dijital çağdaki doğru kodlamanın SEO etkisini göz ardı etmemeli. Özellikle pazara yeni giriş yapmak isteyen pazarlama ekipleri, başarılı bir SEO kampanyası başlatmadan önce bazı detayları bilmesiyle sektörde avantaj sahibi olabilir.